dimarts, 31 de maig del 2016

Aportacions d'objectius i d'activitats de l'APDE, fins dia 15 de juny.

Com sabeu, estam recollint les aportacions per realitzar els estatuts de l'Associcació Professional de Docents d'Eivissa. Ara estam amb les aportacions per la finalitat i els objectius de l'Associació, així com també dels objectius. Tenim fins el dia 15 de juny per fer aquestes aportacions. Aquí teniu l'enllaç.

https://sites.google.com/site/cppsuportinformatica/home/propostesadpe

Petxakutxes 2016

Us deixam imatges dels petxakutxes del passat divendres






















divendres, 27 de maig del 2016

JA HA ARRIBAT EL DIA: PETXAKUTXES 2016

Avui, 19.30h, a la UIB d'Eivissa, "Parlam d'Educació". Petxakutxes 2016. Aquest serà l'ordre:

1. Mar, Jehan i Ana: El treball cooperatiu a la nostra aula de 6è de l'escola Can Misses.

2. Bea Veny Villanueva i Xesús Ballesteros Mir: Obsolescència educativa. Drivers pel canvi" .

3. José Luis Casillas: Desenvolupament del pensament matemàtic.

4. Antònia Tur: Del currículum al pati.

5. Òscar Prat i Vallès: Somiam junts?.

6. Iñaki Monge: Houston, tenim un problema! I ara què?

7. Pepita Costa i Tur: importància de les famílies en el procés educatiu.

8. Maria Tur: Forja artística. Projecte d'art cooperatiu.

9. Jaume Mari:  "Creadors de vida".

Un equipàs!!!! Us esperam!!!!

dijous, 26 de maig del 2016

2 petxakutxeres més...

Bona nit,
Us presentam a dues petxakutxeres més per demà.

- Maria Tur, Tècnic Superior d'Escultura i Llicenciada en Belles Arts. Actualment està a l'Escola d'Arts d'Eivissa. Ens parlarà de "Forja artística. Projecte d'art cooperatiu".

- Antònia Tur, grau d'educació infantil per la UIB. Actualment fa de secretaria de Fapa Eivissa. El seu Petxakutxa es titula "Del currículum al pati".

Us recordam, demà divendres, a les 19.30h a la UIB d'Eivissa. Amb Maria Tur, Antònia Tur, Xesús Ballesteros i Bea Veny, Iñaki Monge, Jose Luis Casillas, Jaume Marí, Oscar Prats i......hi haurà alguna sorpresa? Ho haureu de comprovar...

dimecres, 25 de maig del 2016

Més petxakutxers pel divendres!

Bona nit!
Seguim presentant petxakutxers. Recordau, divendres 27,  a partir de les 19.30h a la seu de la UIB d'Eivissa.

- José Luis Casillas. Mestre d'educació infantil per la Universitat d'Alacant, psicopedagog per la UOC i director del CEIP Labritja. Fa de mestre de matemàtiques de 3r i 6è de primària. El seu petxakutxa té de títol "Desenvolupament del pensament matemàtic".

- Jaume Mari. Mestre d'educació primària al CEIP Cervantes. Ens parlarà de la relació entre ser pare i l'escola, amb el seu petxakutxa "Creadors de vida".

- Iñaki Monge. Actualment director del CEP d'Eivissa. Vol compartir les seues inquietuds sobre els processos formatius. El seu petxakutxa, "Houston, tenim un problema! I ara què?"

Demà, seguirem amb més presentacions....i amb alguna sorpresa. Divendres, tothom cap a la UIB a parlar d'educació.

dimarts, 24 de maig del 2016

Petxakutxes dia 27: primers noms.

Us presentam els primers petxakutxers pel divendres. Tot un luxe!!!!


- Bea Veny Villanueva (@bea_veny . Mestra d'anglès i tutora fa 10 anys. Actualment al Ceip Sa Bodega) i Xesús Ballesteros Mir (@chuscartes. Mestre d'educació infantil i tutor des de fa 12 anys. Actualment al Ceip S'Olivera). Parlaran de la "Obsolescència educativa. Drivers pel canvi" . Una petita pensada sobre aquells aspectes que necessitem aplicar o actualitzar a l'educació del present.


- Òscar Prat i Vallès. Mestre i psicopedagog. ha fet feina a primària i secundària, tutor, PT, professor de català i orientador. Parlarà de "Somiam junts?". sobre la tutoria i la convivència escolar.

La cosa pinta bé!!!!

Divendres 27, Petxakutxes 2016

Divendres 27, a les 19:30, a la seu de la UIB, Parlam d'Educació. Petxakutxes. Minixerrades de diferents membres de la comunitat educativa. Durant la setmana anirem presentant els encarregats de compartir les seues experiències.



divendres, 13 de maig del 2016

Comença la recollida de propostes pels estatuts de l'Associació Professional de Docents d'Eivissa

Una de les entitats de la plataforma, Professorat Preocupat, comença el camí de redacció conjunta dels estatuts de l'Associació Professional de Docents d'Eivissa.

Per fer més fàcils les aportacions, proporcionen un enllaç per poder fer les propostes. Després, un equip de redacció (en el que podeu entrar-hi si estau interessats/des), s'encarregarà d'organitzar i concretar les diferents propostes. 

Aquest procèss'anirà fent, seguint la normativa d'associacions professionals, per temàtiques. Una vegada acabat el procès,es  publicarà l'esborrany per fer aquelles esmenes necessàries que es discutiran en assemblea, fins donar els estatuts per aprovats.

Compartiu aquest enllaç amb tothom que vulgui participar. També el podreu trobar al bloc de la Coordinadora de Professorat Preocupat.



dimarts, 3 de maig del 2016

Comença el cicle "Parlam d'educació" 2016.

Dimarts dia 10 de maig, a les 19h, a la seu de la UIB d'Eivissa, comença el cicle de xerrades "Parlam d'educació" de l'any 2016.

I serà amb una molt interessant conferència, que, sota el títol "La necessitat de professionalitzar la docència", es parlarà sobre el repte de la professió en un futur immediat, així com els moviments que s'estan produint a les Illes sobre la creació d'Associacions Professionals de Docents o Col·legis Professionals. Serà a càrrec del sr. Miquel Oliver, Doctor en Pedagogia, professor titular de la UIB de l'àrea de Didàctica i Organització Escolar i director de l'Institut de Ciències de l'Educació (IRIE) de la Universitat de les Illes Balears (UIB).
 
Us esperam!!!!

diumenge, 1 de maig del 2016

Plenari d'Illes per un Pacte

Dissabte dia 7 de maig, torna el plenari d'Illes per un Pacte a Eivissa. Serà un honor rebre als nostres companys i companyes de les altres illes. Aquesta vegada farem una avaluació de tot el procés de la Plataforma, a més de concretar diferents ascpectes relacionats amb la recerca de consens amb diferents partits polítics. També compartirem els avanços dels Consells Escolars Insulars. I de ben segur que algun tema més.