dilluns, 26 de setembre de 2016

Reunions amb els partits d'Eivissa

La setmana passada vàrem realitzar un seguit de reunions amb els diferents partits d'Eivissa que tenen representació al Parlament de les Illes Balears (PP, PSIB, Podemos), perquè traslladin les diferents propostes que són reivindicació de la nostra plataforma:

- Donar-li prioritat a les Pitiüses als propers pressuposts per l'any que ve, ja que la situació a Eivissa i Formentera és molt urgent, fruit de la deixades dels diferents governs.
- Prioritzar els consells escolars (escolars, insulars i de les illes) com a òrgans de consens i decisió de les diferents normatives que hagin de sortir referents a educació, per evitar al màxim possible, el vaivé de legislació per canvi de governs.
- Demanar un augment en els recursos de la Unitat de Salut mental Infantil i Juvenil, per poder donar una atenció adequada i de qualitat als nombrosos casos que hi ha a les nostres illes.


Tot això amb la clara premissa d'un treball conjunts entre els diferents diputats/des pitiüsos, més enllà del color polític, ja que, no hem d'oblidar, que al cap i a la fi són representants de la gent d'Eivissa i Formentera.


En les propers dies es realitzarà la reunió amb Gent x Formentera, per acabar aquest cicle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada